POH GGZ


Hulp bij psychische problemen in de huisartsenpraktijk

Waar staat POH-GGZ voor?
POH- GGZ staat voor praktijkondersteuner huisartsen- voor geestelijke gezondheidszorg. De POH-GGZ en de huisarts werken samen bij het behandelen en begeleiden van mensen met psychische klachten. Vanaf 1 september start ook een POH-GGZ speciaal voor de jeugd.

In onze praktijk is Nancy van Ooijen werkzaam als POH-GGZ. Nancy is een zeer ervaren, betrokken en daadkrachtige GGZ-professional. Ze heeft ruime ervaring in de GGZ met kinderen, adolescenten en volwassenen. Nancy is al geruime tijd werkzaam als POH-GGZ in onze praktijk. Nancy werkt op maandag en dinsdag van 8.00-17.00 uur.

Naast Nancy werkt vanaf 1 september Racquel Huibers in onze praktijk. Zij is gespecialiseerd in het werken met kinderen en jongeren met psychische problemen. Racquel werkt 1 keer in de 2 weken op donderdag van 8.00-17.00 uur.

Waarom een POH-GGZ in de huisartsenpraktijk?

Met een POH-GGZ (jeugd) in de praktijk is er de mogelijkheid om laagdrempelig aan de slag te gaan met psychische klachten. Er kan samen met u een uitgebreide inventarisatie van uw klachten en problemen worden gemaakt, waarvoor u meteen tips en handvatten krijgt. Verder wordt gekeken of u voor uw klachten bij de POH-GGZ en huisarts onder begeleiding kunt blijven of dat u beter op een andere plek geholpen kunt worden. De POH-GGZ jeugd staat ook in contact met het Basis team jeugd en gezin.

 

%d