Bereikbaarheid

 

Praktijkadres:

‘t Dorp 37

5384 MB Heesch

De reguliere praktijklijn:

Telefoon: 0412-451355

De praktijk is tijdens de openingstijden bereikbaar via de reguliere praktijklijn. Wanneer U dit nummer belt hoort u een keuze menu waarbij U kunt kiezen voor spoed, waarbij u rechtstreeks de assistente of huisarts bereikt, u kunt ook kiezen voor de receptenlijn waarbij u onder vermelding van naam, geboortedatum en gewenste medicatie uw herhaalmedicatie kunt bestellen; u kunt ook kiezen om doorverbonden te worden met de assistente; u kunt dan een afspraak maken of met haar telefonisch overleggen over uw klachten, zodat zij een inschatting kan maken op welke manier u het best geholpen kan worden.

De spoedlijnen:

Spoedlijn: 0412-454945

Spoedlijn: 0412-475078

De praktijk heeft 2 spoedlijnen, die tijdens de openingstijden van de praktijk bereikbaar zijn. Wij willen u verzoeken deze nummers echt alleen in geval van nood te gebruiken. Alleen op deze manier kunnen wij de praktijk bereikbaar houden voor de mensen die ons het hardst nodig hebben.

De faxlijn:

Fax: 0412-456100

De praktijk beschikt over een fax die u 24 uur per dag kunt gebruiken om de praktijk te bereiken. Ook herhaalrecepten kunt u op deze manier aanvragen. U begrijpt echter wel dat buiten de openingstijden van de praktijk het verwerken van deze aanvragen niet zal plaatsvinden. Ook in de vakantie periode is het zinloos via dit medium verzoeken aan de praktijk te verzenden.

E-Mail:

postmaster@huisartsvancruchten.nl

De praktijk is inmiddels voor ingeschreven patiënten ook via e-mail bereikbaar voor e-mail consulten of het aanvragen van recepten. Ook hiervoor geldt dat u 24 uur per dag en 7 dagen per week u aanvragen naar de praktijk kunt verzenden. Echter verwerking van uw verzoek of aanvraag vindt slechts plaats op werkdagen buiten de vakantieperiodes. Wij doen ons best uw vragen binnen 2 werkdagen te verwerken.U begrijpt dat in de vakantieperiodes contact op deze wijze niet mogelijk is.