Bereikbaarheid


Praktijkadres:

Gezondheidscentrum CERES


Voor het maken van afspraken, het aanvragen van een herhaalrecept en het inzien van lab-uitslagen kunt u gebruik maken van www.mijngezondheid.net.

De praktijk is tijdens de openingstijden bereikbaar via het bovenstaande nummer Wanneer U dit nummer belt hoort u een keuze menu waarbij U kunt kiezen voor spoed, waarbij u rechtstreeks de assistente of huisarts bereikt, u kunt ook kiezen voor de receptenlijn waarbij u onder vermelding van naam, geboortedatum en gewenste medicatie uw herhaalmedicatie kunt bestellen; u kunt ook kiezen om doorverbonden te worden met de assistente; u kunt dan een afspraak maken of met haar telefonisch overleggen over uw klachten, zodat zij een inschatting kan maken op welke manier u het best geholpen kan worden.

De spoedkeuze:

Onze centrale is zo ingericht dat u altijd bij levensbedreigende zorgvragen door het intoetsen van de keuze 1 met voorrang contact met de praktijk kunt opnemen. Wij willen u verzoeken deze nummers echt alleen in geval van nood te gebruiken. Alleen op deze manier kunnen wij de praktijk bereikbaar houden voor de mensen die ons het hardst nodig hebben.


E-Mail:

Niet nakomen afspraken

In onze praktijk proberen we dagelijks iedere patiënt die een hulpvraag heeft adequaat te helpen. Dat kan door middel van adviezen, een recept, en door middel van een afspraak op een spreekuur.

Omdat wij u en anderen graag zo goed mogelijk willen helpen en er op een dag veel verzoeken komen voor een plek op een spreekuur, is het belangrijk dat u komt op de tijd dat u een afspraak heeft gemaakt. Indien u niet verschijnt hadden we in deze tijd een andere patiënt kunnen helpen. Daarom is er de regel dat wanneer u uw afspraak niet minimaal 12 uur van tevoren afzegt, wij de kosten  bij u persoonlijk in rekening  brengen. Deze kosten bedragen 15,00 Euro voor een enkel consult, en 30,00 Euro voor een dubbelconsult. Wij kunnen deze kosten niet bij uw zorgverzekering in rekening brengen. Deze moet u zelf voldoen bij de balie.

Zeg dus uw afspraak tijdig af wanneer u niet op uw afspraak kunt verschijnen!!