Home

AESCULAAWelkom op de website van huisartspraktijk van Cruchten.
Op deze website kunt u informatie vinden over allerlei zaken die de praktijk betreffen zoals over bijvoorbeeld openingstijden en vakanties.

Ook is het mogelijk via email een vraag te stellen aan een van onze medewerkers.

Dit e-mail consult wordt door steeds meer mensen gebruikt om zorgvragen, die geen acute beantwoording vergen, in de praktijk neer te leggen. We proberen deze binnen enkele werkdagen te beantwoorden. Dit betekent dat deze methode NIET geschikt is voor vragen die met spoed om een oplossing vragen! In dat geval kunt u ons beter telefonisch benaderen.
Het maken van afspraken via de website is niet mogelijk, maar wanneer u een mail stuurt via de website, waarin u naam, geboortedatum en telefoonnummer duidelijk vermeldt, nemen wij contact met u op om een afspraak te maken. Helaas blijkt te vaak dat er niet voldoende gegevens worden ingevoerd om contact te kunnen leggen. Het is hiervoor ook van belang dat we in uw medisch dossier over telefoonnummer en eventueel e-mailadres kunnen beschikken.

We hebben in samenwerking met de apotheek een module “herhaalservice” ontwikkeld, waarin we gezamenlijk zorg dragen voor het automatisch genereren en controleren van uw chronische medicatie. U ontvangt dan via de apotheek een uitnodiging uw medicatie op te halen wanneer de medicijnen bijna op zijn zodat u nooit kunt vergeten een nieuw recept aan te vragen en tegelijkertijd geen grote medicijnoverschotten hoeft te vrezen. U kunt zowel in de praktijk als in de apotheek meer informatie krijgen over deze service.

Sinds 2008 zijn we als praktijk aangesloten bij de zorggroep Synchroon waarin we als huisartsen afspraken maken over vorm en inhoud van onze chronische zorg. Dit is noodzakelijk in verband met veranderingen die de minister van VWS voor bekostiging van de zorg voor patiënten met chronische ziekten heeft ontwikkeld. Ook wij kunnen de reikwijdte van deze plannen nog niet volledig overzien, maar het is al duidelijk dat onze samenwerkingsafspraken, ook met andere disciplines in de zorg duidelijker en transparanter vormgegeven moeten worden om aan de voorwaarden hiervoor te voldoen. Als praktijk vinden wij het belangrijk dat u, als patiënt zo min mogelijk last ondervindt van al deze veranderingen en eerder een toename van de kwaliteit van zorg zult ervaren.

Kortom, veel nieuwe ontwikkelingen waar we zo goed mogelijk op in spelen. We beseffen dat u aan sommige dingen zult moeten wennen. We beseffen ook dat het altijd beter kan. Wij doen ons uiterste best om de informatie op de website adequaat en up to date te houden. Mochten er desondanks toch fouten in de informatie op deze pagina’s zijn geslopen, laat het ons dan a.u.b. weten zodat wij het kunnen veranderen. Telefonisch…. of natuurlijk direct per mail.

Met vriendelijke groet,

Loek van Cruchten, huisarts