Griepvaccinatie 2020

Vaccinatieweek van 2 t/m 5 november

Iedereen die een indicatie heeft voor de griepvaccinatie ontvangt van ons een uitnodiging via de post. Als u ervan overtuigd bent een indicatie te hebben, maar u heeft geen uitnodiging ontvangen, neemt u dan zo spoedig mogelijk contact op met onze assistente, hetzij telefonisch dan wel per mail.

De griepvaccinatie moet dit jaar onder veel strengere voorwaarden georganiseerd worden door het Corona-virus. We moeten 1½ meter afstand waarborgen en in het gezondheidscentrum is het dragen van een mondmasker verplicht. Ook alle deelnemende zorgverleners zullen optimale beschermingsmaatregelen dragen om virusoverdracht te voorkomen. Tevens vragen wij u de aanwijzingen van het personeel en verkeersregelaars op te volgen. De parkeerplaats is alleen toegankelijk vanaf de Cereslaan, de toegang aan de Broekhoek wordt alleen als uitgang gebruikt.

Wij verzoeken u om via de achteringang het centrum binnen te gaan. Onze assistente zal vervolgens uw uitnodiging in ontvangst nemen en u doorverwijzen naar uw vaccinatierij. Vervolgens verzoeken wij u het centrum aan de voorzijde te verlaten. Houdt u hierbij a.u.b. ook de 1½ meter afstand aan.