CORONA

Op zeer korte termijn krijgen de volgende mensen een oproep om zich te laten vaccineren tegen corona:

-mobiele thuiswonende mensen met het syndroom van Down, geboren tussen 1 januari 1961-31 december 2005.

-mobiele thuiswonende mensen met morbide obesitas ( BMI boven 40) geboren tussen 1 januari 1961-31 december 2005.

Als u in deze groep valt en niet zeker weet of uw huisarts hiervan op de hoogte is, neemt u dan aub zo snel mogelijk contact met ons op!

In principe ontvangt u, indien u tot een van bovengenoemde groepen hoort, vandaag of morgen een uitnodiging per mail en/of brief.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus moeten we in de huisartspraktijk anders werken.

  • Bel van tevoren op de dag dat u een afspraak wilt
  • Kom alleen met afspraak
  • Draag een mondkapje
  • Laat een test doen wanneer u (lichte) klachten heeft
  • Gebruik mijngezondheid.net voor uitslagen en email
  • Was uw handen en houdt 1½ meter afstand
  • Neem wel contact op bij vragen of klachten, we werken hygiënisch en veilig!

Voor uw en onze veiligheid:

Vragen we u nu om eerst met ons te bellen en alleen op afspraak naar de praktijk te komen. De assistente zal u aan de telefoon een aantal vragen stellen over uw klachten, en hierbij ook informeren naar klachten die kunnen wijzen op een besmetting met het coronavirus.

Belt u voor een afspraak op de dag dat u ook echt wilt komen, we plannen nu, voor uw veiligheid, liever niet te ver vooruit. Dit is ook de reden dat u momenteel geen online-afspraken kunt maken.

Uiteraard kunt u ook bellen om een herhaalrecept te bestellen of de uitslag van een onderzoek op te vragen. Er kan ook worden gekozen voor een consult via email, beeldbellen of de telefoon. Verder wijzen wij u graag op de mogelijkheden van Mijngezondheid.net en de Medgemak-app om met ons veilig te communiceren

Wanneer u bang bent met het coronavirus besmet te zijn raden wij u aan de GGD te bellen om een test te laten doen op telefoonnummer: 0800-1202. De GGD maakt dan met u een afspraak.

Verdere informatie over corona kunt u vinden op onderstaande websites:

Mocht u na het bekijken van deze sites met de informatie nog steeds dringende vragen hebben dan mag u natuurlijk altijd alsnog bellen met de praktijk of met het informatienummer van het RIVM 0800-1351